Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (2.70 secunde)
Presupusul fiu nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu a depus la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti o contestatie prin care cere suspendarea procedurii de incinerare, potrivit unor documente obtinute de Romania TV.
Care il trimite pe fiul sau pe pamant pentru a fi batut crunt si ucis. ... Ca de fapt fiul sau era chiar el, Dumnezeu. ... Si oricum fiul sau sau el insusi sau cine era...
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. ... Cand a plecat cu mine in SUA, fiul meu avea 12 ani si vorbeste limba romana la fel de bine ca mine!
Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine. ... Cu aceasta ocazie, tanara a rememorat cum a reusit sa o cucereasca fiul fostului premier.
"Am nevoie de o vacanta insa Mario nu are voie la soare acum" Alexandra Dinu a trecut prin clipe groaznice atunci cand a aflat ca fiul ei trebuie sa fie operat pe inima din cauza unei malformatii aparute la inima.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Provenienta Sfantului Spirit In credinta ortodoxa, Dumnezeu este principala sursa din care provin Fiul si Sfantul Spirit, aceasta doctrina fiind in concordanta cu traditia apostolica. In schimb, catolicismul considera ca Spiritul Sfant provine de la Dumnezeu Tatal si de la Fiul.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Simpaticul prezentator al Antenei Stars, Cristi Brancu, alaturi de sotia sa, Oana Turcu si fiul lor Teddy, au ales anul acesta sa petreaca Pastele la munte, la Hotelul Orizont din Predeal.
Fiul al preotului Zaharia si al Elisabetei, a carui nastere fusese anuntata de ingerul Gavriil, Sfantul Proroc Ioan Botezatorul a dus din tinerete o viata ascetica (purta o haina confectionata din par de camila si se hranea cu lacuste si miere salbatica), retragandu-se in desertul Bethabara unde a petrecut in rugaciune si post.
raspunse fiul. ... raspunse din nou fiul. ... exclama fiul, fara sa stea mult pe ganduri. - Si acum am sa-ti pun ultima intrebare:
Pe drumul de intoarcere, Ulise a refuzat, la randul sau, o frumoasa femeie care ii oferea dragostea infinita si tineretea vesnica, si toate acestea doar pentru a se putea intoarce acasa la iubita lui, Penelopa, si la fiul sau.
Cei trei - parintii si fiul lor student la Medicina - sunt acuzati de proxenetism si trafic de persoane iar magistratii brasoveni au aprobat aseara solicitarea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a celor trei suspecti.
Cu doar cateva luni inainte de moarte, Peaches Geldof a postat pe internet o imagine cutremuratoare, in care apare impreuna cu fiul sau, Astala, dar si cu "un spirit". ... "Detaliul fotografiei cu fantome facuta cu fiul meu, in baie.
Printre cei care au primit acest titlu se numara si un redutabil jurnalist, Dan Constantin, originar din Calarasi, fiul unui mare carturar- Ionel Constantin. ... Fiul reputatului profesor calarasean, Ionel CONSTANTIN, director al Liceului Teoretic nr.
OLANDA IN ANUL 2013 A URCAT PE TRON WILLEM ALEXANDER, FIUL CEL MARE AL REGINEI BEATRIX A OLANDEI DUPA CE ACEASTA A ABDICAT. ... SUCCESORUL TRONULUI ESTE FIUL SAU, PRINTUL FREDERIK.
Iar totul se invarte in jurul lui Moloch sau Ba'al - dar numele sau adevarat a fost Marduk, fiul liderului suprem Anunnaki pe Terra, Enki si al sotiei sale, Damkina. ... Cea de-a doua versiune afirma ca fiul lui Semiramis si al lui Nimrod, Tammuz, s-a nascut pe 25 decembrie.
Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani. ... Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... Cleopatra, fiica mea, este eleva la Scoala Olgai Gudynn, iar Cezar, fiul meu, e la gradinita Olgai Gudynn.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
Tot in el au investit si Ion si Maria Tudor (44 de milioane de dolari), care si-au plasat banii si in industrie (Uzina Mecanica din Ramnicu Valcea).
google-analytics.com